Korman polje bb, 34000 KRAGUJEVAC | Tel: +381 34201422 Srpski/English
Početna O nama Proizvodi Usluge Referenca Aktuelnosti Kontakt
 
O nama
Kompanija Axist industrias partner osnovana je 2012. godine. Želja i namera osnivača je efikasno i stručno pružanje usluga u modelovanju i izradi  različitih tehnicko mašinskih projekata i delova u sektoru obrade metala.

Naše mogućnosti omogućavaju izradu pojedinačnih i serijskih delova po zahtevu kupaca na konvencijalnim i CNC mašinama.
 
Preduzeće, od samog osnivanja, uspešno promoviše svoje stručno i kvalitetno poslovanje sa konstatnom tendencijom rasta. Glavne prednosti naseg preduzeca i zaposlenih su stručnost, iskustvo kombinovano sa mladošću, profesionalnost i kvalitet spojeni sa energicnošću svih zaposlenih.

Kapacitet
  Naša firma je specijalizovana za projektovanje, različita merenja i lasersku kopiju mehaničkih delova precizno koristeći najsavremenije tehnologije u oblasti 3D modeliranja.
Pored toga, zahvaljujući saradnji sa najboljim i odabranim kooperantima na teritoriji Srbije, možemo u praksi da zadovoljimo sve potrebe uz održavanje standarda apsolutno konkurentskih troškova.

Axist je mlada i dinamična kompanija spremna da razmotri svaku vrstu intervencije i mehaničke konstrukcije, kao i da podeli veliko iskustvo u oblasti remonta mehaničke, elektro - elektronske, fluidne i softverske podrske za alatne i druge mašine svih vrsta i namena.
Mi smo uvek prisutni pored svih hitnih operacija na teritoriji centralne Srbije sa  kvalifikovanim osobljem.
Aktuelnosti
 
 
Postavljeno: 23.08.2018.
retrofit trasporter

Postavljeno: 16.11.2017.
Izrada pužnog transportera